Edway
According to the resolution of the Cabinet of Ministers № 800 Taking into account the professional standards of teaching

Анонсуємо для суб’єктів підвищення кваліфікації нову сторінку на платформі

  • 13 April 2022, 10:35
  • О. Дегтярьова
  • 11
None

Платформа «Edway» провдовжує свою роботу, бо освіту ніщо не може зупинити!

Попри складний для нашої країни час у період з 24.02.2022, коли в країні було оголошено воєнний стан, на платформі видано 51 документ про підвищення кваліфікації з 806 наявних. Це складає 6,3% від загальної кількості виданих документів. 

Наразі ми продовжуємо супроводжувати процес професійного розвитку освітян за допомогою цього інструментального рішення.

Анонсуємо для суб’єктів підвищення кваліфікації нову сторінку на платформі, присвячену нормативно-правовим засадам розроблення програм підвищення кваліфікації.

Радимо завітати на сторінку Типові програми, на якій ознайомитися з добіркою чинних типових програм, на основі яких можна створювати нові і пропонувати їх для опанування. Також на цій сторінці зібрані необхідні нормативні документи щодо професійних стандартів, які мають бути закладені в основу програм підвищення кваліфікації.

Щиро дякуємо за співпрацю магістральному інституційному партнеру Державній установі «Український інститут розвитку освіти».

Платформа розробляється та обслуговується громадською організацією «ЕдКемп Україна» та ТОВ «Прозорі рішення» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та за участі інституційних партнерів — Державної служби якості освіти України, Освітнього омбудсмена Сергія Горбачова, Державної наукової установи «Інститут освітньої аналітики».