Edway
According to the resolution of the Cabinet of Ministers № 800 Taking into account the professional standards of teaching

ПЛАТФОРМІ EDWAY — 1 РІК 🎉🎉🎉

  • 01 June 2022, 14:23
  • Г. Петрученя
  • 19
None

Як швидко летить час!

 

Ніби нещодавно ми тільки представили Національну платформу можливостей професійного розвитку педагогічних працівників «EdWay» під час весняної Онлайн-толоки.

 

А сьогодні вже відзначаємо один з рік з моменту, як платформа працює у відкритому доступі для всіх, хто хочуть без жодних обмежень підвищувати свою кваліфікацію й навчатися протягом життя.

 

Ось вона, наша довгоочікувана праця, яка стала освітнім компаньйоном для тисяч освітян https://edway.in.ua/uk/

 

Звісно ж, приймаємо привітання в коментарях 😄👇

 

А тепер хочемо поділитися результатами роботи та показати наші досягнення.

 

🔥 5792 зареєстрованих користувачів/-ок на платформі.

🔥 928 виданих сертифікатів.

🔥 3635 поданих заявок на навчання.

🔥 153 суб’єкта підвищення кваліфікації.

🔥 353 можливості підвищення кваліфікації.

🔥 15 активованих кабінетів закладів освіти.

🔥 44 кабінети центрів професійного розвитку.

🔥 І… один великий конкурс на гасло з 27 варіантами, переможцем серед яких стало «Мій освітній компаньйон на шляху професійного розвитку». Усіх учасниць і учасників конкурсу ми обов’язково відзначимо після перемоги!

 

Чим наша платформа така особлива?

 

Ми реалізуємо право освітян на свободу вибору індивідуальної траєкторії професійного розвитку: педагоги можуть підвищувати кваліфікацію за державні кошти в усіх суб’єктів підвищення кваліфікації. А це не лише державні, а й інші суб’єкти освітньої діяльності, у тому числі фізичні і юридичні особи.

Це особливий простір — прозорий, відкритий і спільний для всіх. І створений для того, щоб освітяни без жодних перешкод могли обрати для себе бажану можливість ПК.

Без реєстрації можна вивчати і ознайомлюватись із запропонованими програмами, а, зареєструвавшись, освітяни отримують можливість подавати заявки на навчання, зберігати в електронному архіві вподобані можливості, отримувати документи про підвищення кваліфікації й зберігати їх в особистому кабінеті.

EdWay дає можливість не тільки пройти навчання, а й запропонувати власний авторський курс, ставши суб'єктом підвищення кваліфікації — навчати освітян тому, в чому ви є екпертом/-кою, за принципом «рівний-рівному», приймати заявки на навчання і видавати відповідні документи. Тобто мати автоматизовану систему управління процесом підвищення кваліфікації.

 

Ідемо в новий рік існування платформи з ще більш сміливими планами й ідеями!

 

Дякуємо за довіру й підтримку, друзі 🙌

 

Платформа розробляється та обслуговується громадською організацією «ЕдКемп Україна» та ТОВ «Прозорі рішення» за підтримки Міжнародного фонду Відродження та за участі інституційних партнерів — Комітету Верховної ради України з питань освіти, науки і інновацій, державної установи «Український інститут розвитку освіти», Державної служби якості освіти України, Служби освітнього омбудсмена, Державної наукової установи «Інститут освітньої аналітики».