Edway
According to the resolution of the Cabinet of Ministers № 800 Taking into account the professional standards of teaching

Як знайти свій заклад освіти на EdWay?

  • 14 April 2023, 20:41
  • Д. Дегтярьов
  • 332
None

Дорогі користувачки і користувачі платформи, сьогодні ще раз актуалізуємо одне із найчастіших запитань, що ставляться Службі підтримки щодо пошуку певного закладу освіти на платформі.

Надаємо докладні роз`яснення з цього питання. Будь ласка, повідомляйте цю інформацію своїм колегам, аби допомогти використовувати функціонал платформи з користю та в повному обсязі.

На платформі база даних закладів освіти створювалася на підставі відкритих даних бази ЄДЕБО станом на 01 квітня 2021 року. Відтоді чимало закладів освіти змінювали свою назву. Це викликає певні незручності, які можна легко подолати за допомогою системи пошуку.

Пропонуємо до Вашої уваги поради щодо пошуку закладу освіти.

Зауважимо, що пошук можна здійснювати за попередньою назвою закладу.

Для пошуку Кабінету закладу освіти необхідно у верхньому меню платформи скористатися пунктом меню Пошук  розділ Заклади освіти і скористатися фільтрами:

1) обрати Регіон, в якому зареєстрована юридична адреса закладу освіти,

2) обрати потрібне у полі Сфера освіти,

3) натиснути кнопку Шукати, яка розташована під переліком критеріїв пошуку.

Далі скористайтеся пошуком за назвою. Поле пошуку за назвою розташоване у вікні праворуч над картками із закладами освіти. Можна увести тільки номер закладу освіти або два слова із його назви. Далі натиснути кнопку Пошук.

Система відповість на Ваш запит і у вікні залишаться картки тільки тих закладів освіти, що відповідають Вашому запиту. Ознайомтеся з повною інформацією про заклад освіти і знайдіть потрібний.

Коли Ви впевнитеся у тому, що на платформі попередньо створений кабінет для Вашого закладу освіти, відвідайте свій Користувацький профіль і в ньому, на вкладинці «Я пед.працівник/-иця» зазначте своє місце роботи, відтворюючи алгоритм пошуку Кабінету закладу освіти.

Якщо Ваш заклад освіти на платформі зазначений ще за попередньою назвою, яку було змінено після 01 квітня 2021 року, її можна змінити. Функціонал платформи передбачає можливість після активації Кабінету закладу освіти його адміністратору або адміністраторці відредагувати усі поля та зазначити актуальну інформацію, зокрема змінити назву закладу освіти.

Якщо Ви зазначите своє місце роботи за попередньою назвою закладу освіти, після активації Кабінету закладу освіти та зміни його назви на актуальну, назва зазначеного Вами місця роботи зміниться автоматично.

Служба підтримки із задоволенням активує Кабінет закладу освіти відповідно до Умов використання платформи.

Для цього керівнику або керівниці закладу освіти достатньо подати клопотання до Служби підтримки про активацію кабінету. Про всі наявні на сьогоднішній день можливості для закладів освіти і доступний функціонал можна ознайомитися в Довідковому центрі EdWay (верхнє меню  Підтримка  Запитання-відповіді) за покликанням https://edway.zendesk.com/hc/uk-ua/sections/360005851260.

Якщо ж Ви вирішите написати запит до Служби підтримки щодо зміни назви закладу освіти, будь ласка, зазначайте назву закладу освіти та регіон, в якому він розташований.

Служба підтримки відповідно до регламенту розгляне Ваш запит і внесе відповідні зміни до бази даних закладів освіти.

Якщо ж Вам не вдається знайти свій заклад освіти на платформі, будь ласка, пишіть нам на електронну адресу  support@edway.in.ua або через верхнє меню  розділ Підтримка Направити звернення.

Дякуємо, що обрали EdWay для професійного розвитку!