Edway
According to the resolution of the Cabinet of Ministers № 800 Taking into account the professional standards of teaching

Крок за кроком: інструкції та поради для отримання документа про підвищення кваліфікації

  • 18 April 2023, 20:52
  • Д. Дегтярьов
  • 404
None

Якщо Ви успішно завершили навчання, то суб'єкт підвищення кваліфікації згенерував для Вас на платформі документ про підвищення кваліфікації. Ви можете його знайти в Кабінеті професійного зростання.

Як це зробити?

1. Кабінет професійного зростання — розділ Мої можливості — вкладка Завершено. Саме тут  зберігатимуться всі програми підвищення кваліфікації та всі документи про їх успішне завершення.

2. Коли ж суб'єкт підвищення кваліфікації згенерує на платформі документ про успішне завершення програми, Ви побачите дві кнопки Переглянути документ та Переглянути можливість.

3. Коли Ви вперше переглядатимете документ, Вам необхідно буде оцінити привабливість завершеної програми підвищення кваліфікації за 12 критеріями від 1 до 5, де 1 — зовсім не приваблива, 5 — дуже приваблива, яку можна рекомендувати колегам, і написати короткий відгук про свої враження щодо якості навчання за програмою, щодо її корисності та змістовності.

4. Після того, як Ви відправите свій відгук, Ви зможете переглянути документ, завантажити його у форматі *.pdf або за необхідності роздрукувати. Також Ви зможете подивитися всі відгуки, які залишили особи, з якими Ви разом навчалися.

Також можна  здійснити пошук сертифіката двома способами:

  • Через пункт меню Пошук Документи підвищення кваліфікації

  • Через описову сторінку суб'єкта підвищення кваліфікації — під інформаційним блоком Контактна інформація є блок Документи підвищення кваліфікації (кнопка Переглянути).

Питання організації процесу підвищення кваліфікації та його реалізація (зокрема й підтвердження заявок та генерація документів про підвищення кваліфікації) перебувають поза межами компетенції Служби підтримки платформи. За них відповідальні суб'єкти підвищення кваліфікації. 

У разі виникнення запитань, пов'язаних з підтвердженням заявок, перебігом навчання за програмами підвищення кваліфікації або отриманням документів про підвищення кваліфікації, необхідно звертатися безпосередньо до надавача послуг.

Контактні дані суб'єкта підвищення кваліфікації розміщені на його описовій сторінці в блоці Контактна інформація.

Крім того, на сторінці самої можливості підвищення кваліфікації можна ознайомитися з графіком реалізації програми та іншими особливостями, що зазвичай оприлюднюються у відповідних тематичних розділах.

Команда Служби підтримки буде рада допомогти з технічних питань та інших питань використання функціоналу платформи!

Дякуємо Вам за довіру і з Вами на зв'язку!