Edway
Відповідно до постанови КМУ № 800 З урахуванням професійного стандарту за професією «Вчитель»

Корисна статистика

  • 24 Червень 2021, 10:44
  • О. Дегтярьова
  • 26
None

Підготували для Вас корисну статистику Національної платформи можливостей професійного розвитку педагогічних працівників «EdWay»!

Чому корисну? Бо ці цифри допоможуть Вам зрозуміти, скількома можливостями особистісного розвитку можна скористатися просто зараз 🔥

Ми отримали 348 заявок від фізичних осіб і різних юридичних організацій, зацікавлених у використанні платформи для надання послуг освітянам у сфері підвищення кваліфікації.

Хто ж є серед охочих створити кабінети суб’єктів підвищення кваліфікації?

🔸 2 міжнародні організації

🔸 1 державна установа

🔸 15 закладів післядипломної освіти

🔸 11 закладів вищої освіти та їх структурні підрозділи

🔸 29 центрів професійного розвитку педагогічних працівників

🔸 20 громадських організацій і спілок

🔸 12 закладів освіти (коледжі, училища та інклюзивно-ресурсний центр)

🔸 9 товариств з обмеженою відповідальністю

А також фізичні особи, зокрема особи-підприємці, які хочуть ділитися знаннями й досвідом задля підвищення якості освіти та вдосконалення освітнього процесу у всіх сферах освіти.

Уже 70 з них створили кабінети суб’єктів підвищення кваліфікації і пропонують 85 цікавих програм для професійного розвитку!

І ще дещо 😎 Наразі на платформі подано 278 заявок на навчання за цими програмами від авторизованих користувачок і користувачів, які прагнуть самовдосконалення у професійній діяльності!

А Ви вже зареєструвалися на EdWay?

Мерщій переходьте за покликанням на сторінку реєстрації.

Приєднуйтеся до спеціального телеграм-каналу https://t.me/edwayinua і будьте на одній хвилі з EdWay 😉

Платформа розробляється та обслуговується громадською організацією «ЕдКемп Україна» та ТОВ «Прозорі рішення» Прозорі рішення за підтримки Міжнародний фонд "Відродження" та за участі інституційних партнерів — державної установи «Український інститут розвитку освіти» (Український інститут розвитку освіти), Державної служби якості освіти України (Державна служба якості освіти України), Служби освітнього омбудсмена (Освітній омбудсмен Сергій Горбачов), Державної наукової установи «Інститут освітньої аналітики».