Edway
Відповідно до постанови КМУ № 800 З урахуванням професійного стандарту за професією «Вчитель»

5 причин, чому важливо заповнити профіль

  • 17 Березень 2023, 17:14
  • О. Дегтярьова
  • 442
None
 

Пропонуємо до вашої уваги 5 причин, чому важливо заповнити профіль на платформі «EdWay».

Справді, заповнення профілю на платформі має безліч переваг для користувачів і користувачок, які є педагогічними працівниками/-ицями і проходять підвищення кваліфікації.

Отже:

1. Зазначивши місце роботи у користувацькому профілі (вкладинка Я пед. працівник/-иця), Ви автоматично створюєте зв'язок із закладом освіти, де працюєте. 

2. Заклад освіти підтверджує цей зв'язок і таким чином розбудовує свою педагогічну спільноту на платформі.

3. Адміністратор/-ка та модератори/-ки кабінету закладу освіти, де Ви працюєте, можуть спостерігати за перебігом Вашого підвищення кваліфікації у міжатестаційний період.

4. Якщо Ви подаєте на розгляд педагогічної ради закладу освіти документ про підвищення кваліфікації, отриманий на платформі, у режимі реального часу можна перевірити як сам документ, так і ознайомитися з самою програмою підвищення кваліфікації, яка містить усю необхідну інформацію.

5. Уже незабаром ми презентуємо новий крутезний функціонал - моніторинг підвищення кваліфікації, який дозволить автоматизувати процес підрахунку годин підвищення кваліфікації за основним місцем роботи, автоматично збирати інформацію про перебіг підвищення кваліфікації, а також завжди мати можливість  «звірити годинники» для якісного планування траєкторії професійного розвитку.

Сподіваємося, що ми довели актуальність заповнення вкладки Я пед. працівник/-иця

Чекайте релізу нового функціоналу вже на початку квітня! Разом до Перемоги!