Edway
Відповідно до постанови КМУ № 800 З урахуванням професійного стандарту за професією «Вчитель»

EdWay готується відзначити свою 2-річну річницю!

  • 23 Травень 2023, 00:17
  • Д. Дегтярьов
  • 423
None

Шановні користувачі й користувачки платформи «EdWay»!

Ми з радістю повідомляємо вам, що наближається важлива подія — 2-га річниця з Дня народження платформи «EdWay»! За цей час ми досягли багатьох знакових моментів і зробили багато важливого в освітній сфері.

Передовсім ми хочемо висловити щиру вдячність Вам, нашим користувачам/-кам, за Вашу довіру й підтримку протягом цих двох років. Без Вас наша платформа не змогла б стати такою, як є сьогодні. Ви — джерело натхнення для нас, і Ваш успіх у професійному та особистісному зростанні є нашою головною метою.

EdCamp Ukraine, що забезпечує розвиток цього інноваційного продукту, в партнерстві з державними інституціями та зацікавленими міжнародними й українськими організаціями готуються до цієї дати, працюючи над новим функціоналом платформи, а ще до цієї святкової дати вони підготували сюрприз!

Оголошується крутезний розіграш!

Уже 731 день EdWay є для українських педагогів освітнім компаньйоном та провідником у побудові власних траєкторій розвитку. Платформа стала справжнім домом, під дахом якого зібралися всі, хто прагнуть розвитку української освіти: ті, хто надають освітні послуги у сфері підвищення кваліфікації, і ті, кому ці послуги потрібні.

На сьогодні ми маємо понад 32 800 користувачів і користувачок 😍

А тепер докладніше про розіграш.

1️⃣ Щоб узяти участь та першими отримати особливий мерч (а це 1 світшот, 1 бездротова зарядка, 1 ланчбокс,  3 блокноти, 3 термопляшки, 5 наборів для записів, 10 наборів м'ячів-антистресів), Вам треба буде написати допис на Вашій сторінці у фейсбуці, в якому згадати про свій досвід навчання на платформі.

2️⃣ Пригадали? А тепер занотуйте свої враження, поділіться досвідом та розкажіть на своїй сторінці у фейсбуці про ДВІ програми підвищення кваліфікації, які ви пройшли на EdWay і які сподобалися вам найбільше та чому саме.

3️⃣ Додайте до публікації на фейсбуці гештег #Edway2роки.

4️⃣ Поверніться до цього допису та залиште під ним ✅, щоб ми точно могли знайти вашу публікацію.

А на другу річницю платформи, 1 червня, ми розіграємо випадковим чином 24 призи (бо святкуємо 24 місяці 😉) серед тих, хто виконають усі умови.

Кожній і кожному з Вас ми надамо індивідуальний порядковий номер, відповідно до черговості Ваших коментарів під нашим дописом.

⏰ Останній шанс узяти участь у розіграші — 31 травня до 18:00.

Платформу розробляє та обслуговує громадська організація EdCamp Ukraine та Прозорі рішення за підтримки Save the Children in Ukraine та Education Cannot Wait #ECW, а також за участі інституційних партнерів — державної установи Український інститут розвитку освіти, Державної служби якості освіти України, Освітнього омбудсмена Сергія Горбачова, Державної наукової установи «Інститут освітньої аналітики».

Разом ми змінюємо світ освіти, і 2-га річниця EdWay є важливим кроком на нашому шляху. Дякуємо, що Ви з нами, і ми з нетерпінням чекаємо на подальші досягнення та спільне майбутнє!

 

З повагою

Команда EdWay