Edway
According to the resolution of the Cabinet of Ministers № 800 Taking into account the professional standards of teaching

Увага! Оголошується розшук суб’єктів підвищення кваліфікації

  • 16 December 2022, 21:56
  • Л. Кубатко
  • 946
None

Шановні користувачі й користувачки платформи! Служба підтримки платформи оголошує в розшук суб’єктів підвищення кваліфікації, яких ви не змогли знайти на нашій платформі, але ви точно знаєте про їх надзвичайно якісні та користі програми підвищення кваліфікації, що вже опанували і радили б іншим колегам опанувати!

Якщо ви володієте інформацією про таких суб’єктів підвищення кваліфікації, ми просимо вас зв’язатися з нами через електронну адресу support@edway.in.ua та повідомити про те, якого суб’єкта підвищення кваліфікації ви хотіли б бачити на платформі й чому саме, для якої категорії користувачів й користувачок його програми стануть в нагоді для професійного розвитку.

За вашою рекомендацією Служба підтримки платформи зв’яжеться з цим суб’єктом підвищення кваліфікації та запросить до відкриття кабінету на EdWay.

Якщо ж ви представник або представниця суб’єкта підвищення кваліфікації і ви ще не маєте кабінету на нашій платформі, ми залюбки допоможемо зареєструватися, активувати кабінет, створити можливості підвищення кваліфікації та навчимо використанню усього потужного функціоналу, який допоможе зекономити час й автоматизувати рутинні організаційні процеси. 

Ми мріємо зібрати всіх суб’єктів підвищення кваліфікації на нашій платформі заради сталого розвитку освіти в Україні та професійного зростання освітян й освітянок незалежної й квітучої держави.