Edway
According to the resolution of the Cabinet of Ministers № 800 Taking into account the professional standards of teaching

Ваша думка важлива для нас! Долучайтеся до розвитку платформи «EdWay»!

  • 04 April 2023, 21:03
  • Д. Дегтярьов
  • 394
None

Онлайн-платформи стали невід'ємною частиною сучасного світу, задовольняючи користувацькі запити, забезпечуючи різноманітні сервіси та послуги. Зазвичай спочатку створюється мінімальна робоча версія цифрового продукту, щоб визначити раціональність розроблюваного цифрового рішення.

А ось далі — цікавіше. Для розширення функціоналу до мінімальної робочої версії розробляються додаткові завдання. Їх перелік визначається на підставі аналізу результатів глибинного дослідження. Лише після цього ухвалюються обґрунтовані  оптимальні  рішення про розвиток цього продукту.

Так і наша платформа від моменту, коли побачила світ, планово розвивається, щоб стати ще зручнішою і привабливішою для різних користувацьких груп.

Від лютого 2022 року дотепер на платформі майже в 5 разів збільшилася кількість авторизованих користувачів і користувачок, майже вдвічі збільшилася кількість суб'єктів підвищення кваліфікації та пропонованих ними програм підвищення кваліфікації. Це свідчить про те, що EdWay — це надійний освітній компаньйон на шляху професійного зростання освітян і освітянок. А це означає, що команда розробників і партнерів цього проєкту і далі працюватиме для того, щоб допомагати зростати педагогам у професійному вдосконаленні.

У листопаді 2022 року ми створили фокус-групу, яку долучили до дослідницької діяльності щодо рестайлінгу платформи й визначення векторів розвитку. На підставі зворотного звʼязку, отриманого від наших експерток і експертів від кожної користувацької групи, ми сформували гіпотези.

Тепер ми запрошуємо всіх Вас, шановні педагогічні працівники й працівниці, взяти участь у опитуванні, яке дасть змогу нам ще повніше виправдати Ваші очікування щодо можливостей платформи.

Саме тому ми звертаємося до ВАС із проханням допомогти покращити роботу та функціонал Національної  платформи можливостей професійного розвитку педагогічних працівників «EdWay».

Кожна Ваша думка для нас важлива!!!

Опитування триватиме до 25 квітня 2023 року. Усі охочі можуть взяти в ньому участь і висловити власну думку щодо наявного функціоналу, пропозиції щодо того, чого бракує і що є вкрай необхідним.

Просимо Вас приділити час і заповнити запропоновану форму опитування. Максимальний час для заповнення форми займе у Вас до 30 хвилин.

Зростаймо разом з EdWay! Разом до Перемоги у всіх сенсах!

Разом до кращого майбутнього освіти України!