Edway
According to the resolution of the Cabinet of Ministers № 800 Taking into account the professional standards of teaching

Платформа EdWay зустрічає другу річницю від Дня народження розширеним функціоналом

  • 01 June 2023, 12:39
  • Д. Дегтярьов
  • 581
None

01 червня 2023 року виповнюється 2 роки, відколи EdWay побачила світ. Команда, яка працює над розвитком платформи, щиро дякує за довіру освітянам і надавачам освітніх послуг у сфері підвищення кваліфікації.

Сьогодні платформа — це:

  • 187 суб’єктів підвищення кваліфікації

  • 601 можливість підвищення кваліфікації

  • 57 кабінетів центрів професійного розвитку педагогічних працівників/-иць

  • 100 + активованих кабінетів закладів освіти 

  • 12 416 виданих документів про підвищення кваліфікації 

  • 33 300 авторизованих користувачок/-ів

Саме для освітян до святкової дати ми підготували надзвичайно корисний розширений функціонал — моніторинг підвищення кваліфікації.

Відтепер на платформі:

  • автоматично здійснюється облік годин підвищення кваліфікації, опанованих на платформі, та формуються звіти про підвищення кваліфікації за міжатестаційний період (розділ Мої можливості — вкладка Моніторинг);

  • адміністраторське та модераторське коло кабінетів закладів освіти можуть здійснювати моніторинг підвищення кваліфікації педагогічної спільноти свого закладу освіти та генерувати зведений звіт щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників/-иць для використання у роботі;

  • співробітники й співробітниці центрів професійного розвитку педагогічних працівників/-иць зможуть мати більше інформації про педагогів приєднаних закладів освіти, щоб допомогти їм на траєкторії професійного розвитку, надаючи консультації, а також здійснювати моніторинг власного підвищення кваліфікації.

Отже, якщо Ви досі не зазначили своє місце роботи, мерщій до Користувацького профілю та заповнювати вкладку Я пед. працівник/-иця (якщо Ваше основне місце роботи — заклад загальної середньої освіти) або Співробітник/-иця ЦПР ПП (якщо Ваше основне місце роботи — центр професійного розвитку). Тоді оновлений функціонал стане для Вас доступним. Користуйтеся із задоволенням!

 

Якщо Ви працюєте за сумісництвом в іншому закладі освіти або в установі, заповніть інформацію і про нього. Це дасть змогу приєднатися до педагогічної спільноти цього закладу.

Якщо ж Ви входите до складу адміністрації закладу освіти і досі не активували кабінет свого закладу, не знаєте як це робити, ми запрошуємо Вас на відкритий вебінар для закладів освіти 9 червня о 16:00 за покликанням: https://us06web.zoom.us/j/6090656413 

 

Попередньо поставити запитання до спікерок можна тут за покликанням

Ми щиро радіємо затребуваності платформи і працюємо для того, щоб вона була корисною для наших користувацьких груп! Попереду багато нового, не пропустіть! Залишайтеся з нами! Разом до Перемоги!


Платформу розробляє та обслуговує громадська організація EdCamp Ukraine та Прозорі рішення за підтримки Save the Children in Ukraine та Education Cannot Wait #ECW, за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, а також за участі інституційних партнерів — державної установи Український інститут розвитку освіти, Державної служби якості освіти України, Освітнього омбудсмена Сергія Горбачова, Державної наукової установи «Інститут освітньої аналітики».