Edway
According to the resolution of the Cabinet of Ministers № 800 Taking into account the professional standards of teaching

Пропозиція для Центрів професійного розвитку! Долучайтеся до амбасадорської когорти EdWay!

  • 06 July 2023, 13:33
  • Д. Дегтярьов
  • 310
None

Ми раді запросити Вас до участі в когорті амбасадорів/-ок Національної платформи можливостей професійного розвитку педагогічних працівників/-иць EdWay. Цей захопливий проєкт дає Вам можливість впливати на розвиток освіти та сприяти підвищенню професійної компетентності вчительок/-ів у Вашому регіоні. 

Як амбасадор/-ка EdWay Ви будете виступати в ролі впливового лідера/-ки та експерта/-ки, співпрацюючи з педагогічними працівниками/-ицями у Вашому центрі. Ви зможете організовувати та проводити різноманітні заходи, як-от семінари, тренінги та вебінари, щоб познайомити вчительство з можливостями, які надає EdWay для професійного розвитку.

Ваша участь як амбасадорки/-а EdWay буде неоціненним внеском у підвищення якості освіти та професійного розвитку педагогічних працівників/-иць. Ви матимете можливість збільшити своє впливове коло, сприяючи змінам в освітньому середовищі та розвитку навичок сучасної вчительки / сучасного вчителя.

Якщо Ви зацікавлені стати амбасадором/-кою EdWay і зробити свій внесок у покращення освіти, будь ласка, заповніть форму за покликанням. Ми обов'язково зв’яжемося з Вами,  обговоримо деталі та відповімо на всі Ваші запитання.

Приєднуйтеся до нашої когорти амбасадорів/-ок EdWay та допоможіть нам разом змінити майбутнє освіти у нашій прекрасній країні!

З повагою,

Команда Служби Підтримки EdWay