Edway
According to the resolution of the Cabinet of Ministers № 800 Taking into account the professional standards of teaching

Зустрічайте оновлення платформи «EdWay»

  • 23 August 2023, 12:25
  • О. Дегтярьова
  • 123
None

32-у річницю Незалежності України Національна платформа можливостей професійного розвитку педагогічних працівників «EdWay» зустрічатиме оновленою і ще більш функціональною!

Сьогодні, 23 серпня з 15:00 до 17:00, відбудуться технічні роботи з рестайлингу.

Ми упевнені, що платформа стане ще зручнішою та кориснішою для вас. Саме вона стане в пригоді для того, щоб освіта в Україні стала ще більш якісною і потужною.

Оскільки ми переосмислили весь наявний функціонал і додали ще багато корисних функцій, ми вирішили для простоти сприйняття вводити зміни поетапно:

  • до 24 серпня ми оприлюднюємо весь наявний функціонал зі змінами користувацького інтерфейсу, систему комунікації та соціальну авторизацію через Google;
  • до початку нового навчального року, 01 вересня, ми додамо можливість авторизації через Фейсбук і дуже зручну і довгоочікувану систему сповіщень;
  • до Дня працівників і працівниць освіти, 02 жовтня, з`явиться розширення функцій моніторингу і обліку годин підвищення кваліфікації, а також додавання документів про підвищення кваліфікації, отриманих поза межами платформи, тобто стане доступним повноцінний електронний архів професійного зростання.

Нагадаємо, що під час анонсованих технічних робіт ми рекомендуємо призупинити роботу на платформі, щоб не втратити дані, які на той час будете вносити. Усі дані, внесені до та після вказаного часу збережуться.

Після оновлень не забувайте чистити кеш у Вашому браузері!

Дякуємо за розуміння і довіру!

Із Днем Державного Прапора України! Із Днем Незалежності України!

Разом до Перемоги!