Edway
According to the resolution of the Cabinet of Ministers № 800 Taking into account the professional standards of teaching

КРЕАТИВНА ЗУСТРІЧ ПЕДАГОГІВ МІСТА НАПЕРЕДОДНІ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Get back
  • Sept. 9, 2021
  • 144
КРЕАТИВНА ЗУСТРІЧ ПЕДАГОГІВ МІСТА НАПЕРЕДОДНІ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

27 серпня 2021 року на відкритій локації Вознесенського НВК№3 зібралися всі педагоги на щорічну серпневу конференцію, що була організована у форматі «Педагогічного івенту» Центром професійного розвитку педагогічних працівників у партнерстві з управлінням освіти, закладами освіти міста.

Атмосфера свята була неповторна: креативний пролог від молодого покоління освітян «Яким має бути сучасний вчитель», теплі побажання міського голови Євгена Величка та начальника управління освіти Світлани Кисільової, коуч-сесії від передових педагогів, бліц-презентації інноваційних освітніх практик, методичні активи, веселі спортивні розваги, цікаві та туристичні лайфхаки, творчі музичні вітання від колег-аматорів. 

Під час серпневого івенту панував дух творчості, активного сприйняття, партнерства, всі відчували  задоволення від спілкування з колегами! Смачна кава, цілющий чай, прохолодний квас, джерельна водичка та інші смаколики приємно доповнювали  професійну зустріч.

Дуже приємним, для нас, організаторів, став фідбек педагогічної спільноти: 98% вчителів на високому рівні оцінили зміст і формат заходу. Така висока оцінка від наших колег мотивує, стимулює і надихає до подальшого впровадження новітніх форм партнерської взаємодії! 

Управління освіти, Центр професійного розвитку педагогічних працівників міста Вознесенська висловлюють щиру подяку всім причетним до організації та проведення такого масштабного заходу: адміністрації Вознесенського НВК№3 за комфортні умови, колективам шкіл за професійні освітні локації, педагогам-аматорам за чудовий настрій, команді ЦДЮТ за  музичний та творчий супровід, фахівцям ДЮСШ за спортивний азарт. 

Дякуємо всім педагогам за активну участь та бажаємо вдалого старту у новому навчальному році!