Edway
According to the resolution of the Cabinet of Ministers № 800 Taking into account the professional standards of teaching

Пікнік цифрової грамотності

Get back
  • Aug. 24, 2023
  • 133
Пікнік цифрової грамотності

 Проєкт «Цифрова трансформація педагогічних працівників Гощанської громади», що реалізовувався в межах проєкту DRIVE за грантової підтримки Luminate, майже завершено. Його метою було підвищення рівня цифрової грамотності педагогів, набуття ними цифрових навичок, подолання страху перед вивченням нових цифрових інструментів.

За підсумками проєкту 21 червня 2023 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено рефлексію – Пікнік цифрової грамотності. Чому пікнік? Чи можливо поєднати цифрову грамотність і відпочинок на природі? Безперечно, можливо!

У символічний кошик для нашого пікніка ми поклали найголовніше – бажання, уяву, прагнення професійно зростати й навчатися впродовж життя. Однак головним компонентом були навички та компетентності, отримані в ході тренінгів із цифрової грамотності.

Пікнік вдався напрочуд цікавим та драйвовим, сповненим сюрпризів і приємних моментів спілкування з колегами та партнерами по проєкту «Цифрова трансформація педагогічних працівників Гощанської громади».

До заходу долучилися Микола Панчук, Гощанський селищний голова, Viacheslav Dolid, заступник директора з науково-педагогічної та навчальної робои Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, а також представники органів місцевого самоврядування та педагоги громади.

Проєкт завершується, але робота над цифровою трансформацією педагогів продовжуватиметься Центром і надалі. Завдяки аналізу та оцінці результатів проведених тренінгів ми зможемо вибудувати траєкторію розвитку цифрових компетентностей освітян нашої громади і напрацювати план заходів подальшої роботи Центру.

Отож ми в очікуванні нових і цікавих зустрічей! Далі буде…