Edway
According to the resolution of the Cabinet of Ministers № 800 Taking into account the professional standards of teaching

І етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм психологів та соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» в номінації «Просвітницькі програми»

Get back
  • Dec. 22, 2021
  • 147
І етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм психологів та соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» в номінації «Просвітницькі  програми»

21.12 на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбувся І етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм психологів та соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» в номінації «Просвітницькі  програми» у 2021/22 році.

На міський етап конкурсу представлені роботи:

  1. Практичного психолога ЗОШ № 3 Грудійової О.О. та  соціального педагога Іщенко О.В «Інклюзивна освіта – вимога часу»
  2. Соціального педагога  ЗОШ № 2 Поволоцікої Х.О. «Толерантність- основа конструктивного спілкування»
  3. Практичного психолога ЗДО № 5 Бовт Л.Б. «П’ятий Елемент» профілактика   психоемоційної та тілесної напруги  у дітей старшого дошкільного віку»

Члени журі під керівництвом психолога ЦПРПП Тетяни Лемешевої переглянувши надані роботи дійшли висновку що проведення Конкурсу є необхідною складовою науково-методичного, практичного забезпечення психологічного та соціально-педагогічного супроводу освітнього процесу, сприяє впровадженню в освітній простір ефективних технологій, спрямованих на профілактику труднощів у навчанні, вихованні та соціалізації, відхилень у розвитку і поведінці здобувачів освіти. Участь у Конкурсі є показником професійної компетентності фахівців психологічної служби, сприяє зростанню їх фахової майстерності та підвищенню якості надання освітніх послуг.