Edway
According to the resolution of the Cabinet of Ministers № 800 Taking into account the professional standards of teaching

Проведено тематичний онлайн-івент для директорів і вихователів-методистів (методистів) ЗДО та ЗПО «Підвищення кваліфікації педагогічних працівників ЗДО та ЗПО – запорука якісної освіти»

Get back
  • Oct. 23, 2022
  • 138
Проведено тематичний онлайн-івент для директорів і вихователів-методистів (методистів) ЗДО та ЗПО «Підвищення кваліфікації педагогічних працівників ЗДО та ЗПО – запорука якісної освіти»

28 вересня 2022 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено тематичний онлайн-івент для директорів і вихователів-методистів (методистів) ЗДО та ЗПО Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад «Підвищення кваліфікації педагогічних працівників ЗДО та ЗПО – запорука якісної освіти».

Модератор заходу – директор комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради Сергій Майборода.

Для кожного педагога важливий професійний розвиток, й нині завдяки різноманіттю курсів, вебінарів та конференцій це можна зробити без жодних зусиль. Тим більше, що зараз питання організації підвищення кваліфікації педагогічних працівників стоїть як ніколи гостро.

На заході обговорено наступні питання: щодо нормативно-правового забезпечення підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2022 та 2023 роках; щодо побудови індивідуальної освітньої траєкторія професійного розвитку; щодо визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічних працівників; щодо направлення замовлення на проходження курсів підвищення кваліфікації при Полтавській академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського у 2023 році; щодо можливостей Національної платформи можливостей професійного розвитку педагогічних працівників «EdWay». Також здійснено аналіз питань від учасників заходу зі Skype-чату та Viber-спільнот.

Учасники івенту окремо зупинилися на окремих питаннях щодо ведення ділової документації у закладах і установах освіти та атестації педагогічних працівників у 2022/2023 навчальному році.