Edway
Відповідно до постанови КМУ № 800 З урахуванням професійного стандарту за професією «Вчитель»

Створюємо сайти просто і легко

- Під час зустрічі навчимося основам створення та управління вебсайтами для освітніх цілей без необхідності володіння складними технічними навичками. Практичні кейси та поради допоможуть вам ефективно інтегрувати сучасні технології в освітню діяльність.

Створюємо сайти просто і легко

Суб’єкт підвищення кваліфікації:

Благодійна організація «Благодійний фонд «Схід-СОС»

Розробники / розробниці програми:

Сокол Ірина Миколаївна - кандидатка педагогічних наук, доцентка, вчителька інформатики Комунального закладу "Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів "Січовий колегіум" Запорізької обласної ради. Співавторка модельної програми “Робототехніка, 5-6 класи” Фіналістка Global Teacher Prize Ukraine -2022, в номінації “Вчитель-новатор” Авторка методичних посібників з робототехніки, квест-технології, сервісів Веб 2.0 тощо.

Напрями підвищення кваліфікації:

  • використання інформаційно-комунікативних та цифрових технологій в освітньому процесі, включаючи електронне навчання, інформаційну та кібернетичну безпеку

Форма підвищення кваліфікації:

  • очна

Види підвищення кваліфікації:

  • тренінги (навчання за програмами підвищення кваліфікації)

Цільові авдиторії:

  • Вчитель

Перелік загальних компетентностей:

  • Цифрова компетентність, інформаційно-комунікативні та цифрові технології в освітньому процесі, включаючи електронне навчання, інформаційну та кібернетичну безпеку

Загальні компетентності вчительства за професійним стандартом:

  • ЗК.04. Здатність до прийняття ефективних рішень у професійній діяльності та відповідального ставлення до обов’язків, мотивування людей до досягнення спільної мети (лідерська компетентність)

Перелік професійних компетентностей:

  • Інше: Цифрова

Основи створення сайтів без програмування

  • Огляд популярних платформ для створення сайтів  та їхніх можливостей.
  • Покроковий процес створення простого сайту: вибір шаблону, налаштування структури та дизайну, додавання тексту та мультимедіа.

Практичні аспекти роботи з сайтом та його публікація

  • Як налаштувати інтерактивні елементи (форми, опитування) та інтегрувати корисні інструменти для роботи з учнями.

Навички створення простих сайтів без програмування – учасники навчаться самостійно створювати сайти з використанням готових шаблонів та зможуть використовувати їх для освітніх цілей.

Здатність керувати і налаштовувати власний сайт – освітяни отримають практичні знання про додавання контенту, інтеграцію інтерактивних елементів.