Edway
Відповідно до постанови КМУ № 800 З урахуванням професійного стандарту за професією «Вчитель»

Політика приватності

15891

Остання редакція: 10 травня 2021 року

Громадська організація «ЕдКемп Україна» турбується про захист Ваших персональних даних і збирає їх у мінімально необхідній кількості. Ця Політика приватності допоможе відповісти на запитання, пов’язані з обробкою Ваших персональних даних, і тому ми просимо ознайомитись із нею.

Хто ми?

Громадська організація «ЕдКемп Україна» (читати далі — «ми» і «наш») зареєстрована за адресою:

61045, м. Харків, пров. Отакара Яроша, буд. 20, корп. 1, кв. 88. Наш ЄДРПОУ 40209526.

Ми є Володільцем Ваших персональних даних та визначаємо, які персональні дані, з якою метою і як саме будуть оброблятися.

Якщо Ви маєте будь-які запитання, будь ласка, надсилайте їх на нашу електронну пошту support@edway.in.ua. Будь ласка, зверніть увагу: у темі листа потрібно вказати «особисті дані» або «приватність».

Ви також можете надіслати нам лист за адресою: 61045, м. Харків, пров. Отакара Яроша, буд. 20, корп. 1, кв. 88.

На що поширюється політика приватності?

Наша політика приватності поширюється на нашу Платформу — Національна платформа можливостей професійного розвитку педагогічних працівників «EdWay» (далі — Платформа).

Які Вашi дані нам потрібні та для чого?

Ми обробляємо дані, які:

  • Збираємо автоматично
  • Користувач/-ка надає самостійно
  • Отримуємо від наших партнерів
  • Отримуємо / збираємо від третіх сторін

Технічна інформація. Коли Ви заходите на нашу Платформу, деякі дані збираються автоматично. Нам потрібні технічні дані для роботи, підтримки і поліпшення вебсайту та нашої Платформи. До таких даних, зокрема, належать IP-адреса, геолокація, тип пристрою і тип браузера, файли cookies і дані про Вашу взаємодію із Платформою — сесійний ID.

Дані, отримані від 3-х осіб. Ми можемо отримувати інформацію через такі джерела: соціальні мережі «Фейсбук», «Інстаграм», «Телеграм», «Вайбер», «Ютуб», «Лінкедін». Також це дані, надані представниками/-ицями користувацьких груп. Представниками/-ицями інших користувацьких груп є суб’єкти підвищення кваліфікації, заклади освіти, центри професійного розвитку педагогічних працівників та відповідальний орган Міністерства освіти і науки України (ДУ «Український інститут розвитку освіти»).

Дані, які Ви надаєте нам.

На нашій Платформі є такі категорії користувачів/-ок:

  • Неавторизовані користувачі/-ки — будь-хто, хто відвідує Платформу
  • Авторизовані користувачі/-ки — особи, які зареєструвалися на Платформі і здійснили вхід
  • Суб’єкти підвищення кваліфікації — авторизовані користувачі/-ки, які є керівниками/-ицями установ / організацій / закладів тощо або фізичними особами та виконують ролі адміністраторів та модераторів кабінету суб’єкта підвищення кваліфікації (надавача послуг з підвищення кваліфікації)
  • Заклади освіти — авторизовані користувачі/-ки, які є керівниками/-ицями цих закладів освіти та виконують ролі їх адміністраторів та модераторів
  • Центри професійного розвитку педагогічних працівників — авторизовані користувачі/-ки, які є керівниками/-ицями цих центрів професійного розвитку педагогічних працівників та виконують ролі їх адміністраторів та модераторів
  • Відповідальний орган Міністерства освіти і науки України (ДУ «Український інститут розвитку освіти») — авторизовані користувачі/-ки, які мають роль модераторів можливостей підвищення кваліфікації

Суб'єкти підвищення кваліфікації, заклади освіти, центри професійного розвитку мають відповідальний орган та адмініструються Міністерством освіти і науки України (ДУ «Український інститут розвитку освіти») адмініструються авторизованими користувачами Платформи, які мають ролі:

  • Адміністратор (представник)
  • Модератор

Дані, надані незареєстрованим користувачем/-кою. Ми збираємо тільки технічну інформацію. Ми можемо збирати такі дані під час звернення до нас через Службу підтримки:

  • Назва
  • Електронна пошта
  • Роль

Дані, надані користувачем/-кою через платформу:

  • Прізвище, ім’я, по батькові
  • Електронна адреса
  • Стать
  • Місце проживання (область, тип населеного пункту, населений пункт, адреса, будинок, квартира)
  • Місце роботи (для педагогічних працівників: область, сфера освіти, заклад освіти, посада)
  • Відомості про освіту (рівень освіти, ступінь освіти, рік здобуття, заклад освіти за фахом, спеціальність та кваліфікація за дипломом)
  • Інформація про педагогічну діяльність (кваліфікаційна категорія, педагогічне звання, предмет, який викладає, дата атестації)
  • Телефон
  • Посилання на профілі у соціальних мережах
  • Уподобання щодо вибору програм підвищення кваліфікації або стажування (Уподобання)

Дані, надані користувачами/-ками за результатами підвищення кваліфікації:

  • Бали
  • Зворотний зв’язок / відгук
  • Рейтинг
  • Процес підвищення кваліфікації

Ось узагальнена інформація про дані, які ми збираємо:

Коли Для чого Перелік персональних даних Правова основа Термін зберігання
Незареєстрований користувач/-ка
Ви заходите на сайт (Платформу) Надання послуг Технічні дані Законний інтерес 1 рік
У разі звернення у підтримку Для комунікації з Вами
  1. Ім’я, прізвище, по батькові представника
  2. Електронна пошта
Виконання договору 1 рік з останньої комунікації
Зареєстрований користувач/-ка
Заповнення форми на Платформі / користувацького профілю Для реєстрації акаунта
  1. Прізвище, ім’я, по батькові
  2. Електронна пошта
  3. Телефон
  4. Роль
  5. Назва суб’єкта підвищення кваліфікації
  6. Різновид суб’єкта підвищення кваліфікації
  7. Місце розташування реєстрації
  8. Населений пункт
Виконання договору До закінчення надання послуг
+ 3 роки
Заповнення користувацького профілю Для повідомлень
  1. Прізвище, ім’я, по батькові
  2. Електронна пошта
Законний інтерес До закінчення надання послуг
Заповнення форми на Платформі Для комунікації з Вами
  1. Прізвище, ім’я, по батькові
  2. Електронна пошта
  3. Телефон
Законний інтерес До закінчення надання послуг
+ 3 роки або 1 рік з моменту останньої комунікації
Платформа Для реєстрації акаунта
  1. Прізвище, ім’я, по батькові
  2. Електронна пошта
  3. Стать
  4. Місце проживання (область, тип населеного пункту, населений пункт, адреса, будинок, квартира)
  5. Місце роботи
  6. Відомості про освіту
  7. Відомості про трудову діяльність (кваліфікаційна категорія, педагогічне звання, предмет, який викладає, дата атестації)
  8. Телефон
  9. Посилання на профіль у соціальній мережі
  10. Посилання на профіль у соціальній мережі
Виконання договору До закінчення надання послуг
+ 3 роки
Платформа Маркетинг
  1. Прізвище, ім’я, по батькові
  2. Електронна пошта
  3. Посилання на профіль у соціальній мережі
Законний інтерес До закінчення надання послуг
Платформа Маркетинг
  1. Прізвище, ім’я, по батькові
  2. Електронна пошта
  3. Посилання на профіль у соціальній мережі
Згода особи До закінчення надання послуг
Реєстрація на можливості підвищення кваліфікації Надання послуг
  1. Прізвище, ім’я, по батькові
  2. Електронна пошта
  3. Стать
  4. Відомості про освіту
  5. Відомості про трудову діяльність
  6. Посилання на профіль у соціальній мережі
Виконання правочину До закінчення надання послуг
+ 2 роки
Комунікація зі Службою підтримки Надання послуг
  1. Прізвище, ім’я, по батькові
  2. Електронна пошта
Виконання правочину До закінчення надання послуг
+ 3 роки
Користування платформою Статистика
  1. Місце проживання
  2. Місце роботи
  3. Відомості про освіту
  4. Відомості про трудову діяльність
Законний інтерес До закінчення надання послуг
+ 3 роки
Користування платформою Моніторинг успішності; статистика
  1. Бали
  2. Зворотний зв’язок / відгук
  3. Рейтинг
  4. Процес підвищення кваліфікації
Виконання правочину До закінчення надання послуг
+ 3 роки
Суб’єкти підвищення кваліфікації
Процес підвищення кваліфікації Оцінювання
  1. Бали
  2. Зворотний зв’язок / відгук
  3. Рейтинг
  4. Процес підвищення кваліфікації
Виконання правочину До закінчення надання послуг
+ 3 роки
Процес підвищення кваліфікації Статистика
  1. Рейтинг
Законний інтерес До закінчення надання послуг
+ 3 роки
Дані, отримані від 3-х осіб
Ви надали згоду на cookies Маркетинг
  1. Назва
  2. Фото
  3. Коментарі
  4. Інші дані, які можуть бути зібрані із соціальних мереж «Фейсбук», «Інстаграм», «Телеграм», «Вайбер», «Ютуб», «Лінкедін», пошук Google
Згода особи Визначено у політиках
Ви коментуєте наші дописи в соціальних мережах Аналітика
  1. Назва
  2. Фото
  3. Коментарі
  4. Інші дані, які можуть бути зібрані із соціальних мереж «Фейсбук», «Інстаграм», «Телеграм», «Вайбер», «Ютуб», «Лінкедін», пошук Google
Законний інтерес Визначено у політиках
Дані, що збираються автоматично
Ви використовуєте нашу Платформу Робота Платформи Необхідні cookies Законний інтерес до 1 року
Ви надали згоду на cookies Аналітика, статистика Cookies Згода особи до 1 року

Дані, що обробляються на основі Вашої згоди, ми обробляємо під час виконання договору, під час Вашої взаємодії з нашою Платформою та 36 місяців після або до моменту відкликання згоди.

Проте Ви можете скористатися правом на видалення своїх даних. У цьому випадку Ваші дані будуть видалені з наших серверів протягом 30 днів з моменту Вашого запиту.

Звертаємо Вашу увагу, що ми не обробляємо дані відвідувачів/-ок, які не досягли 18 років. Якщо вам стало відомо, що ми обробляємо дані дитини, просимо повідомити нас за електронною адресою support@edway.in.ua.

Кому ми можемо передати Вашi дані та для чого?

За замовчанням Ваші дані зберігаються на серверах, хмарних сховищах у Німеччині (Франкфурт). Ми не плануємо передавати Ваші дані в інші держави. Ми використовуємо Ваші дані для комунікації з Вами та виконання договору.

Ми можемо передати дані нашим співробітникам, підрядникам або партнерам для виконання договору. Також ми передаємо Ваші дані на підставах, викладених нижче.

Виконання норм законодавства. Ми будемо розкривати Ваші персональні дані третім особам у тому обсязі, в якому це необхідно:

  1. Для виконання державного запиту, постанови суду або відповідного законодавства
  2. Для запобігання незаконному використанню нашої Платформи
  3. Для захисту від претензій третіх сторін
  4. Для запобігання або для допомоги в розслідуванні шахрайства

Передача третім особам. Ми передаємо Вашi персональні дані третім сторонам на підставі договору для обробки від нашого імені, що стосується технічних та/або організаційних заходів з метою захисту Ваших персональних даних. Ми можемо передавати Вашi дані конкретним компаніям, консультантам, підрядникам, які надають певні послуги на наше замовлення.

Ми запитаємо Вашого дозволу, якщо передача даних не є частиною виконання договору.

Як ми захищаємо та де зберігаємо Вашi дані?

Ми турбуємось про Вашi дані та використовуємо для їх захисту технології шифрування паролів та анонімізацію.

Чи використовуємо ми cookies?

Ми використовуємо cookies, для функціонування сайту (Платформи). Використовуючи файли cookies ми отримуємо технічну інформацію, зазначену в пункті 3 та Політиці сookies.

Якщо Ви бажаєте відключити сookies, то можете знайти інструкції з управління налаштуваннями вашого браузера за цими посиланнями:

Які Ви маєте права?

У Вас як у суб'єкта персональних даних є зазначені нижче права.

  • Право на доступ до інформації. Ви можете запитати пояснення обробки Ваших персональних даних.
  • Право на портативність. Ви можете запросити всі дані, які Ви нам надали, а також зробити запит на передачу даних іншому володільцю.
  • Право на обмеження обробки. Ви можете частково або повністю заборонити нам обробляти Вашi персональні дані.
  • Право відкликати згоду. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який момент.
  • Право на видалення інформації. Ви можете надіслати нам запит на видалення Ваших персональних даних з наших систем. Ми видалимо їх, якщо інше не передбачено законодавством.

Щоб скористатися своїми правами, надішліть нам лист на електронну пошту support@edway.in.ua.

Якщо Ваш запит не був задоволений, Ви можете подати скаргу до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини за електронною поштою hotline@ombudsman.gov.ua або написати лист та направити його за адресою 01008, м. Київ, вул. Інститутська, 21/8.

Як ми оновлюємо цю Політику?

Ця політика приватності і правовідносини, що потрапляють під її дію, регулюються Законом України «Про захист персональних даних». Чинні закони і вимоги до обробки персональних даних можуть змінитися. У цьому випадку ми опублікуємо нову версію Політики приватності у себе на Платформі.

© Цей документ підготовлено юридичною фірмою Avitar