Edway
Відповідно до постанови КМУ № 800 З урахуванням професійного стандарту за професією «Вчитель»

Щодо отримання статусу “Відповідає постанові № 800”

  • 02 Липень 2021, 13:05
  • О. Дегтярьова
  • 49
None

Шановні суб’єкти підвищення кваліфікації! 

Ми щиро вдячні кожній і кожному за довіру до EdWay і віру в ідею розвитку ринку сфери підвищення кваліфікації педагогічних працівників, закладену в основі Національної платформи можливостей професійного розвитку педагогічних  працівників «EdWay».

Наразі на платформі вже створено 70 різноманітних кабінетів суб’єктів підвищення кваліфікації, якими оприлюднені 123 можливості для професійного розвитку освітян (програми підвищення кваліфікації).

Майже на кожну представлену можливість подано запит на модерацію щодо отримання статусу відповідності вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 № 800. 

Такий високий попит змусив нас переглянути механізм отримання цього статусу та за ініціативи Державної установи “Український інститут розвитку освіти” залучити до нього більш широке коло незалежних експертів, до складу якого увійдуть представники усіх користувацьких груп. 

Це зробить процедуру ще більш демократичною та безперечно якісною. 

Саме зараз експертна група працює над удосконаленням функціоналу та розглядає можливість автоматизованої процедури, яку найближчим часом ми представимо вам на розгляд та обговорення.

Саме тому жодний із поданих запитів не розглядався. Ми дякуємо Вам за розуміння та будемо тримати Вас в курсі перебігу подій. 

Створюйте та пропонуйте можливості для освітян, але просимо трохи зачекати із поданням заявок на отримання статусу “Відповідає постанові № 800”, щоб, для вашої зручності, це відбулося вже за новим механізмом.

Гарного вам літа, а ми продовжуємо працювати! Будемо на зв’язку!

 

З повагою,

Державна установа “Український інститут розвитку освіти”

ГО "ЕдКемп Україна"