Edway
Відповідно до постанови КМУ № 800 З урахуванням професійного стандарту за професією «Вчитель»

Програма підвищення кваліфікації вчителів / учительок: інвестиція в якісну освіту майбутнього

  • 28 Квітень 2023, 21:56
  • Д. Дегтярьов
  • 424
None

У сучасному світі сфера освіти постійно змінюється, розвивається та вдосконалюється. Однак не лише учні й учениці, а й педагоги мають бути постійно в курсі нововведень та оновлень у своїй галузі. Одним з найефективніших способів досягнення цього є програми підвищення кваліфікації для освітян і освітянок —  надзвичайно важлива складова процесу навчання.

Завдяки програмі підвищення кваліфікації освітяни можуть отримувати актуальну інформацію про сучасні тренди та тенденції у своїй галузі, що дає їм змогу залишатися на плаву в умовах мінливого світу. Крім того, підвищення кваліфікації є доказом професійної компетентності та може бути корисним у просуванні кар’єрними сходами.

Саме платформа EdWay дає можливість освітянам і освітянкам розширювати свої знання та навички відповідно до їхніх потреб та інтересів. Тут можна подати заявку на програми підвищення кваліфікації з новітніх методик та підходів до навчання, оновити свої знання з певних предметів, а також покращити комунікаційні та педагогічні навички.

Для ознайомлення з функціоналом платформи команда EdWay проводить вебінари та офлайн-навчання. 

25 квітня в гімназії № 6 Олександрійської міської ради Кіровоградської області волонтерка Служби підтримки платформи Олена Трибко провела одне з таких навчань. 

Під час тренінгу учасницьке коло:

- ознайомилося з використанням сучасних інструментальних рішень у сфері підвищення кваліфікації; 

- зареєструвалося на платформі та ознайомилося з наявним функціоналом платформи EdWay для побудови траєкторії професійного розвитку та здійснення моніторингу підвищення кваліфікації; 

- через практичне застосування здобуло первинні вміння й навички використання функціоналу платформи EdWay для цифровізації процесу підвищення кваліфікації. 

За результатами навчання ті, хто успішно склали підсумковий тест, отримали документи про підвищення кваліфікації.

EdWay — це інструмент, який допомагає вчительству розвиватися в професії.

Зовсім скоро на платформі Ви зможете автоматично вести облік годин підвищення кваліфікації, формувати звіти про перебіг підвищення кваліфікації в міжатестаційний період та обмінюватися досвідом з колегами з інших шкіл і регіонів.

EdWay — це Ваш освітній компаньйон! Це зручно і корисно!