Edway
Відповідно до постанови КМУ № 800 З урахуванням професійного стандарту за професією «Вчитель»

Добірка записів навчальних вебінарів для користувачів/-ок: опановуйте EdWay на професійному рівні!

  • 06 Липень 2023, 13:18
  • Д. Дегтярьов
  • 286
None

Раді повідомити про завершення серії відкритих консультативних вебінарів, що мали на меті підтримку користувачок/-ів нашої платформи в онлайн-форматі. Команда Служби підтримки надзвичайно вдячна всім учасникам/-ицям за активну участь і плідні дискусії, які сприяють покращенню професійної компетентності освітян та освітянок.

Уважність, практичні навички та ентузіазм учасницького кола — ось що визначило успіх нашої серії вебінарів для освітян / освітянок, що були присвячені платформі EdWay. Використання EdWay допомагає педагогам, закладам освіти, суб'єктам підвищення кваліфікації, центрам професійного розвитку ефективніше планувати свою самоосвіту, моніторити проходження навчання за програмами підвищення кваліфікації, пропонувати власні розроблені програми підвищення кваліфікації, складати орієнтовне планування підвищення кваліфікації у своїх педагогічних спільнотах. 

Якщо у Вас не вийшло долучитися до вебінарів, пропонуємо переглянути їх у записі:

Запрошуємо всіх, хто бажають поглибити свої знання про EdWay, до перегялду записів вебінарів та приєднатися до нашої спільноти.

Не пропустіть наші майбутні вебінари та оновлення, щоб продовжувати розвиватися та навчатися разом з EdWay!